Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Over ons > Onze visie

 

Onze visie

Ons motto: “Reisadvies op maat, direct bij uw specialist”

In 2003 zag ‘Africa Tours’ het licht, de tweede telg van onze ‘familie’ en opvolger van ‘Aussie tours’ waar het in 1995 allemaal mee begon. Hoewel beide afdelingen deel uitmaken van hetzelfde bedrijf hebben wij er bewust voor gekozen om op elk continent een apart gespecialiseerd team uit te bouwen. Zo komt u steeds bij gepassioneerde mensen terecht met enorme expertise op één welbepaald werelddeel.

Bij ‘Africa Tours’ ligt de passie van het team bij Zuidelijk Afrika, Oostelijk Afrika en de Indische Oceaan. Hun uitgebreide reiservaring in dat stukje van de wereld is daar uiteraard getuige van.

Vanaf de start kozen wij als reisorganisatie voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kunnen wij onze ‘ontroering’ voor onze landen aan u overbrengen. Het rechtstreekse contact laat ons toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen en vanuit onze uitgebreide expertise en persoonlijke reiservaringen een reis op maat te creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

De voorbije jaren konden we heel wat reizigers ‘ontroeren’ en resulteerde onze unieke aanpak in een grote klantentevredenheid. De vele leuke reacties en woordjes van dank van onze klanten geven ons telkens weer het gevoel ‘dat we goed bezig zijn’.

Op vandaag is ons gepassioneerd familiebedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende reisorganisatie in Vlaanderen voor alles wat met ‘reizen op maat’ te maken heeft. Ons enthousiast en ervaren team deelt dezelfde ontroering voor onze bestemmingen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit maar allen beogen dezelfde doelstelling, namelijk uw droomreis waar te maken!

Graag maken we met u een afspraak bij ons op kantoor om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat!


Hopelijk kunnen we ook u ‘ontroeren’…Els Verhoest


Zaakvoerder

Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be