Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Reizen met Kids

 

Reizen met Kids

Veel van onze klanten kiezen ervoor om Afrika samen met hun kinderen te beleven. Onze ervaring leert ons dat elke familiereis op maat een totaal andere invulling krijgt. Dit is vooral afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, de graad van avontuur en activiteit die het gezin vooropstelt, het level van comfort dat verwacht wordt en niet als minste het reisbudget dat men hiervoor voor ogen heeft. Professioneel advies en een goeie planning voor zo’n familiereis is heel belangrijk. Gezien onze jarenlange expertise op het vlak van reizen op maat voor families met kinderen, kan je dan ook met het volste vertrouwen bij ons terecht voor het uitwerken van deze droomreis. Ons doel is om jullie als gezin onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Graag maken we dan ook een afspraak om met de ‘familieraad’ precies die reis uit te werken die perfect bij jullie wensen past! Hieronder een paar eerste suggesties, vooral om jullie een idee te geven van het ‘vanaf budget’ van dergelijke familiereizen. Dit zijn natuurlijk alleen maar suggesties want maatwerk is onze specialiteit! Contacteer ons hier voor een afspraak.

Familieplezier in Namibië - 15 dagen
Familieplezier in Namibië - 15 dagen
15 dagen Afrikaanse dieren, woestijnen en ’bush’ van/naar Windhoek
De eeuwige zonneschijn in Namibië biedt een fascinerend schouwspel voor groot en klein. Kinderen kunnen onbelemmerd genieten van de wilde dieren. Wij hebben bewust vaak meerdere nachten in dezelfde accommodatie ingepland, zodat de kinderen kunnen bijkomen van de lange reis en even lekker kunnen ontspannen bij bijvoorbeeld het zwembad. Tijdens de autoritten kunt u natuurlijk altijd een pauze inlassen om een picknick te nuttigen of simpelweg te genieten van het landschap. Dit Afrika-avontuur voor de hel...
Meer infoGeen prijzen
Bergen & safari’s - 13 dagen
Bergen & safari’s - 13 dagen
13 dagen van Johannesburg naar Kaapstad, malariavrij familieplezier
Tijdens deze rondreis van Johannesburg naar Kaapstad ziet u enkele hoogtepunten van dit fascinerende land, zoals de imposante Drakensbergen, de subtropische Indische Oceaan met de multiculturele haven- en strandstad Durban, een kindvriendelijk en malariavrij wildpark met verblijf in een safarilodge en de zoektocht naar de Big Five, de schilderachtige Tuinroute en Kaapstad met Kaap de Goede Hoop en het pittoreske wijngebied. Gepast en geweldig voor kinderen!
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be